Lid worden / Lidmaatschap opzeggen

Heeft u belangstelling voor onze vereniging?
Nieuwe leden zijn altijd welkom!

Muziekvereniging Crescendo is een vereniging waar op een gezellige manier muziek wordt gemaakt. De vereniging is begonnen als harmonie en later uitgebreid met een drumband / lyragroep, majorettes en een blaaskapel. Voor al deze afdelingen zijn wij op zoek naar nieuwe leden die net als wij van gezelligheid en muziek houden.

Wat kan er zoal bij Crescendo?

Erg veel. Ons instrumentarium bestaat uit klarinetten, dwarsfluiten, hobo's, saxofoons, hoorns, trompetten, trombones, baritons, tuba's, bas, trommels, lyra's, batons en pompons. U kunt bij ons spelen in een harmonie, een drumband, de drumfanfare of meedoen met onze majorettes. Bij alle groepen hebben wij altijd plaats.

Maar ik heb geen muzikale opleiding?

Dit hoeft geen belemmering te zijn. Majorettes, tamboers en lyra's worden opgeleid door eigen instructeurs en instructrices. De blazers van de harmonie worden opgeleid door de muziekschool, waar zij een gesubsidieerd lesgeld betalen. Daarbij heeft Crescendo een "proeftijd", een periode van zes weken waarin je kunt zien of het wel of niet lukt. De minimale leeftijd voor alle afdelingen is ca. 7 jaar. Wij weten dat het per persoon verschillend kan zijn, dus kunt u altijd contact met ons opnemen of langs komen.

U kunt altijd vrijblijvend kennis met ons komen maken tijdens een repetitie-avond. Dat kan zonder afspraak. Maakt u toch liever een afspraak, neem dan contact met de secretaris. Adresgegevens vindt u onder het kopje "Algemene informatie".

De contributie bedraagt 28 euro per kwartaal. Vanaf het derde lid uit een gezin geldt een gereduceerde contributie. Indien beschikbaar krijgt een lid een instrument van de vereniging in bruikleen, als er geen instrument voorhanden is, dan hebben wij gunstige huur afspraken met Terpstra muziek en Lijnden

Kan ik Crescendo ook steunen zonder gelijk lid te worden?

C rescendo is regelmatig te horen in Alphen aan den Rijn.
R eden te meer om onze vereniging te steunen!
E n natuurlijk kunt u ook daartoe bijdragen!
S oms is het voor ons moeilijk om alle eindjes aan elkaar te knopen!
C rescendo vraagt u bij deze om donateur te worden.
E n op die manier op de hoogte te blijven van onze activiteiten.
N eem nu het besluit,
D oor u in te schrijven als donateur.
O f anderszins Crescendo te steunen met een financiële bijdrage.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Indien u uw lidmaatschap wilt opzeggen, dan kunt u contact opnemen met ons secretariaat.

Fotopreview