Terug naar De Pen

De pen van Melanie Mast

Hoi, mijn naam is Melanie, ik ben 17 jaar oud en ik zit in het 2e leerjaar van het Nova College Dans (mbo).
Van kleins af aan had ik al wat met dansen en majorette. Mijn moeder deed dit namelijk ook.
Door Anouschka v/d Burg ben ik eigenlijk begonnen, ik ging een keertje met haar mee en vanaf dat moment wilde ik eigenlijk niets anders meer. Als klein meisje ging ik elke week erheen, het was toen een heel grote groep met meiden, het leuke daarvan was, is dat je kon opstromen naar de ‘oudere’ groep.
Al snel werd ik 2e miss majorette. Wanneer de eerste miss majorette er niet was, mocht ik voorop de groep lopen met optredens. Later werd ik eerste miss majorette en blijer kon je mij niet krijgen. Ik was zo verlegen maar ik genoot bij elk optreden.
10 jaar later, november 2013, was dan toch echt mijn allerlaatste uitvoering. Ik heb het heel leuk gehad en ook zeker gelachen met iedereen die ik heb ontmoet in deze 10 jaar. Nu ga ik me meer richten op mijn opleiding en op het dansen maar natuurlijk blijf ik wel bij Crescendo om les te geven. Wanneer ze mij nodig hebben, ben ik aanwezig!
(En wanneer er weer een kamp wordt georganiseerd ben ik er natuurlijk ook weer bij!)
Ik ben trots op Amber die nu mijn plek als miss majorette inneemt en ik moedig de meidengroep (en de band) natuurlijk elk optreden wel aan!
Ik overhandig de pen aan….. Claudia den Haan