Harmonie

De harmonie is een concerterende harmonie met een repertoire dat uiteenloopt van Mozart tot Meatloaf (en later). Als concerterende harmonie lopen wij niet op straat, maar geven zittend binnen en buiten concerten. Deze afdeling telt op dit moment ruim 40 leden in leeftijd variërend van 7 tot 70 jaar.

Onder leiding van Frank Bollebakker wordt elke donderdagavond gerepeteerd in de St Jozefzaal aan de Paradijslaan in Alphen aan den Rijn. De repetitie is van 19.45 – 22.00 uur.

Crescendo heeft een goede regeling en samenwerking met de Streekmuziekschool. Hier verzorgen de docenten de instrumentgerichte opleiding. Door deze samenwerking is het mogelijk om de landelijk erkende HaFaBra examens op diverse niveaus af te leggen. De HaFaBra opleiding is een gesubsidieerde opleiding waarvoor een speciaal -lager- lesgeld mogelijk is.
Crescendo biedt daarbij beginnende muzikanten de mogelijkheid ervaring op te doen in een orkest. De repetitie indeling is hierop afgestemd.
Mocht u interesse hebben om een instrument te komen spelen bij onze harmonie, neem dan contact op crescendoalphen@gmail.com, of kom vrijblijvend langs op één van de repetities.