Nieuw Slagwerk voor de Tamboers van Jubilerende muziekvereniging Crescendo.

Al vele jaren staan nieuwe trommels hoog op het verlanglijstje van de slagwerkers van Crescendo. De oude trommels zijn na jaren te hebben gebruikt nu echt versleten en hard aan vervanging toe.
Muziekvereniging Crescendo heeft de afgelopen jaren hard gespaard en mede door subsidies van Fonds Alphen en Omstreken, Stichting Rijnkade 1630 en het Prins Bernard Cultuurfonds hebben wij het slagwerk kunnen aanschaffen.
De AlphenseAvond4Daagse is de vuurdoop geweest voor de nieuwe trommels.
Wij zijn natuurlijk hartstikke blij met dit nieuwe instrumentarium waarvan wij zelf de maten, de kleur en het materiaal samen met Jan ter Heide van Vancore International hebben bepaald.
Wij willen graag onze subsidiegevers hartelijk danken.
De nieuwe trommels klinken beter, zien er mooi en strak uit, op deze manier hopen wij nog vele jaren ons goed te kunnen presenteren in Alphen aan den Rijn en omstreken.

Fonds Alphen en Omstreken steunt Crescendo met een donatie van 7500 euro
Fonds Alphen en omstreken steunt jaarlijks maatschappelijke initiatieven in Alphen a/d Rijn en omgeving. Het afgelopen jaar (2021) ondersteunde het met ruim € 310.000,- initiatieven die ervoor zorgen dat verenigingen en stichtingen allerlei projecten kunnen opstarten/uitvoeren op het gebied van kunst, cultuur, maatschappij, onderwijs, gezondheid en sport. Fonds Alphen heeft ons gesteund met een donatie van 7500 euro. Informatie over Fonds Alphen en omstreken neemt u contact op met Kirsten Renaud, directeur, telefoon: 06 – 104 105 67. 

Prins Bernard Cultuurfonds Zuid-Holland
Het Prins Bernard Cultuurfonds ondersteunt projecten aan vele projecten op het gebied van beeldende kunst, monumentenzorg, geschiedenis & letteren, muziek, theater, dans & film, natuur, wetenschap en buurtcultuur.


Stichting Rijnkade 1630

Stichting Rijnkade 1630 ondersteunt ieder jaar verschillende projecten met een sociaal, educatief of cultureel doel ten behoeve sport, recreatie, natuur en  milieu in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

Crescendo Alphen aan den Rijn

Crescendo is één van de oudste muziekverenigingen in Alphen aan den Rijn. Crescendo is opgericht in 1923 en bestaat in 2023 dus 100 jaar!
Onze vereniging wil op een gezellige wijze op een zo goed mogelijk niveau muziek met elkaar maken. Dit betekent dat er naar gestreefd wordt om op gezette tijden aan een concours of festival mee te doen, maar dat dit niet het hoofddoel is. Het hoofddoel is en blijft samen muziek maken, en regelmatig door middel van een optreden te laten horen en zien wat de vereniging kan. Crescendo telt op dit moment zo’n 70 leden, verdeeld over de volgende afdelingen: harmonie, dweilband “de Herriemonie”, de drumfanfare en de majorettes.
Veel plezier bij het bekijken van onze website en als u meer informatie wilt, kunt u een mail sturen naar crescendoalphen@admin

 


Bij ons ben je altijd welkom en hebben we altijd plaats voor nieuwe leden, kom gerust eens vrijblijvend langs op een van de repetities! Wil je toch eerst meer info, stuur dan een mailtje naar crescendoalphen@gmail.com

Doe uw aankopen via Sponsorkliks! Op deze manier kunnen wij een klein bedrag van uw aankoop ontvangen voor onze vereniging terwijl het u niets extra’s kost!!
Voor meer info, klik op het kopje ‘Sponsorkliks’.

Sponsorkliks