Terug naar De Pen

De pen van Arjan van der Hammen

Beste mensen,
Tijdens onze ledenvergadering van afgelopen maart heb ik laten weten dat het me was opgevallen dat wij als vereniging 3 verschillende kampen vormen.
We komen namelijk maar weinig bij elkaar kijken tijdens een optreden en dit zou ik graag willen veranderen.
Het leek mij daarom leuk om in het kader van ons 90-jarig bestaan een rubriek op de website te introduceren getiteld: De Pen! (of wie weet er een originelere naam).
Deze rubriek is voor leden en nieuwe leden nuttig om leuke dingen over elkaar te weten te komen.
Ik hoop hiermee te bereiken dat wij als vereniging dichter bij elkaar kunnen komen en zo meer een eenheid kunnen vormen. Dit zal het plezier en de sfeer verhogen. Nieuwe leden kunnen zo makkelijk in contact komen met leden die al jaren lid zijn en raken op die manier sneller ingeburgerd.
Om die reden heeft het bestuur mij gevraagd deze rubriek op te starten en bij deze bijt ik nu het spits af:
Ik ben Arjan van der Hammen en ik ben getrouwd met Carla van der Hammen-Kuipers. Ik ben vader van 3 kinderen: 2 dochters van 22 en 24 jaar en een zoon van 26 jaar. Mijn oudste dochter heet Jolanda en mijn jongste dochter heet Carola. Mijn zoon heet Wilbert (en die kennen jullie ongetwijfeld al).
Ik woon met mijn vrouw en jongste dochter thuis aan de Dronensingel in Bodegraven. Jolanda woont in Gouda en Wilbert woon nu sinds een paar maanden in Utrecht.
Ik ben werkzaam in Rotterdam als chauffeur bij een transportonderneming die waardevolle spullen vervoert.
Wilbert en ik zijn de enige thuis die een instrument bespelen. Wilbert speelt trompet en ik speel bariton. Ik speel samen met mijn zoon bij de harmonie en in ons dweilorkest De Herriemonie. Twee jaar geleden ben ik via het dweilorkest De Herriemonie met mijn zoon bij Crescendo terechtgekomen.
Ik hou van veel verschillende soorten muziek, met name dweilorkestmuziek. Verder doe ik wel eens mee aan een play-in, zoals het AMD Event in Alphen aan den Rijn.
Voor goede muziek kun je me midden in de nacht wakker maken.
Mijn hobby’s zijn het bezoeken en filmen van taptoes en dweilfestivals.
Zo, nu zijn jullie iets meer over mij te weten gekomen. Ik geef nu de pen door aan Willy Ploeg van de drumband.