Terug naar De Pen

De pen van Ivo Geel

De Pen van … Ivo Geel
Volgens Claudia kan ik een leuk stukje schrijven, dus dat gaan we hieronder dan maar doen!
Ik ben Ivo en ik ben 17 jaar. Ik heb net mijn examens achter de rug en is het wachten dus op het telefoontje. Als ik slaag ga ik naar de Haagse Hogeschool om de opleiding Business IT & Management te doen. Mijn hobby’s zijn: drummen, gitaar spelen en verder nog een beetje gamen.
Hoe ik bij Crescendo gekomen ben is een lang verhaal, maar nu ik toch vrij ben gaan we dat gewoon even doen.
Het begon allemaal in het dorpje Woubrugge waar ik op school een workshop djembé had gedaan. Ik vond het zo leuk dat ik me had opgegeven voor les. Eenmaal op weg naar de eerste les belde de docent om te zeggen dat hij gestopt was met het les geven. Dus wij (mijn vader en ik) weer naar huis. Al thuis kreeg mijn moeder idee om een keer te gaan kijken bij de muziekvereniging in Woubrugge.
Zo gezegd zo gedaan. Ik werd lid en heb daar ongeveer een jaar gespeeld. Door een tekort aan leden was de muziekvereniging snel opgeheven en moest ik op zoek naar iets anders. Al sinds ik klein was, zat ik bij mijn opa en oma op potten en pannen te rammen en dus wilde ik eigenlijk wel op drumles.
De muziekschool had toevallig een open dag waar ik ben gaan kijken. Omdat zo’n beetje iedereen uit Alphen aan den Rijn wilde drummen stond ik op een wachtlijst. Het kon wel langer dan een jaar duren voordat ik aan de beurt was. In de muziekschool stond ook een stand van Muziekvereniging Crescendo waar ik -om de tijd te doden tot ik kon drummen- lid van ben geworden. Ik ben ook meteen gaan kijken bij de drumband die toen nog bij de Hockeyclub oefende. Ik kreeg daar ook mijn eerste les van Sandra. Niet veel later verhuisde de drumband naar Scouting De Uithoek waar ik les kreeg van Peter en soms ook van Hennie. Ik vond en vind het een gezellige boel en zodoende ben ik gebleven.
Wat de drumles betreft kon ik na een maand al terecht haha. Na 4 jaar drumles ben ik daarmee gestopt en zit ik nu al sinds 2007 / 2008 en ik ga zeker nog een aantal jaartjes door.
Nu jullie allemaal kennis hebben gemaakt met mij en mijn verhaal, moet ik de pen natuurlijk weer aan iemand doorgeven en ik ga dit doen aan……….Daniël Huibers.