Terug naar De Pen

De pen van Martine Rietveld

Dank je wel Michelle voor het doorgeven van de Pen. Heel leuk.
Muziek maken is iets wat ik al vanaf jonge leeftijd meegekregen heb. Zolang ik mij kan herinneren was de donderdagavond muziekavond. Mijn ouders speelden bij de Shell harmonie in Amsterdam, mijn vader op klarinet en mijn moeder bij het slagwerk.
Het kon natuurlijk niet uitblijven dat ik ook een instrument zou gaan spelen. Het werd de dwarsfluit, echter werd de motivatie om te studeren in mijn pubertijd steeds lastiger en ben ik ermee gestopt.
Nu 8 jaar geleden heb ik de draad weer opgepakt en ben ik weer begonnen met muziek maken, op de altsaxofoon, mijn vader was inmiddels overgestapt op tenorsax en ik vind het een heel divers instrument. Het doet het goed in de harmonie, maar ook in de blaaskapel en thuis speel ik jazz en top 40 muziek.
Ik heb het erg naar mijn zin bij Crescendo, het is een leuke, gezellige vereniging die naast de muziek ook nog andere uitjes organiseert. Het leukste uitje was tot nu toe het gezamenlijke weekend in het Zwaluwnest en de komst van Amerikanen was geweldig op muzikaal gebied.
Het grootste deel van mijn vrije tijd gaat dus op naar de muziek, maar ik probeer ook nog 2 x in de week te sporten, films kijken vind ik leuk, winkelen, golfen, lezen en reizen. Maar goed…. er zitten maar 7 dagen in de week en er moet ook nog gewerkt worden als accountmanager bij Printgarden en mijn man Michiel vind het ook wel leuk als ik nog aandacht aan hem besteed.
De pen geef ik graag door aan ons jongste lid van de harmonie Quinten.
Groetjes, Martine