Terug naar De Pen

De pen van Michelle den Haan

Mijn naam is Michelle den Haan, ik heb de pen gekregen van Wendy Huibers.
Ik ben 15 jaar en woon in Alphen aan den Rijn. Ik zit in de 3e klas op het Groene hart Topmavo. Mijn hobby is majorette en bezig zijn met oppassen op kleine kindjes, ook breng ik graag tijd door met mijn vrienden.
Ik ben lid geworden van de majorettes in 2011 geloof ik, dus dit is mijn 5e jaar. Ik kreeg les van Melanie Mast en mocht al heel snel de straat op. Het eerste optreden was op Ursula in Nieuwveen. Uiteindelijk ben ik al snel doorgegroeid van een “minirette” naar een “majorette”.
Ik kwam bij het idee om bij de majorettes te gaan, omdat Claudia en mama (Sandra) het vroeger ook gedaan hebben en nu nog steeds bij de drumband zitten. Als ik dan bij de uitvoering ging kijken, vond ik het zo geweldig dat ik dat ook wel wou kunnen.
Ik doe zelf natuurlijk mee met optredens, de uitvoering en de repetities maar daarnaast geef ik ook les aan de nieuwe leerlingen, dat is iets wat ik echt heel leuk vind om te doen maar soms ook best wel lastig.
Over ongeveer een jaar ga ik stoppen met de majorettes, misschien nog wel door met les geven maar dat weet ik niet, maar ik blijf zeker bij de muziekvereniging!
Ik geef de Pen door aan Martine Rietveld.
Groetjes, Michelle