Terug naar De Pen

De pen van Quinten van der Meer

Ik ben Quinten van der Meer en ik heb de pen gekregen van Martine Rietveld. Ik ben 14 jaar en woon in Woubrugge.
Mijn hobby is trompet spelen. Ik ben begonnen met trompetles in 2011. Ik heb les gekregen van mijn opa (Kees van Egmond). Ik had toen een jaar of anderhalf geleerd en stopte ermee, maar na een half jaar ben ik toch weer begonnen en ben later naar het orkest gegaan.
Ik speel daar nu al bijna een jaar en heb het naar mijn zin. Ik heb pas een nieuwe trompet gekregen voor mijn verjaardag. Eerst speelde ik op een leentrompet van de vereniging maar nu heb ik een eigen trompet gekregen.
Ik speel nu bij de harmonie en de fanfare. Mijn familie is ook muzikaal mijn broertje (12 jaar) heeft nu drumles en mijn zusje (7 jaar) heeft nu fluitles. Mijn vader speelt keyboard en mijn moeder zit ook in het orkest (die speelt hoorn). Mijn opa speelt ook hoorn en mijn oma speelt klarinet. Ze zitten ook allebei in het orkest.
Ik vind het spelen bij Crescendo leuk omdat de muziek leuk is en het er heel gezellig is. We zitten met 5 trompetten op een rij en er valt veel te lachen, want er worden vaak grappen gemaakt.
Ik hoop dat de muziekvereniging blijft groeien en er wat leeftijdsgenootjes bij komen.
Ik hoop nog heel lang met plezier te kunnen spelen bij Crescendo. Wie weet net zo lang als mijn opa en oma.
Ik geef de pen door aan Kees van der Linden.
Groetjes,
Quinten