Crescendo Alphen aan den Rijn

Crescendo is één van de oudste muziekverenigingen in Alphen aan den Rijn. Crescendo is opgericht in 1923 en bestaat in 2023 dus 100 jaar!
Onze vereniging wil op een gezellige wijze op een zo goed mogelijk niveau muziek met elkaar maken. Dit betekent dat er naar gestreefd wordt om op gezette tijden aan een concours of festival mee te doen, maar dat dit niet het hoofddoel is. Het hoofddoel is en blijft samen muziek maken, en regelmatig door middel van een optreden te laten horen en zien wat de vereniging kan. Crescendo telt op dit moment zo’n 70 leden, verdeeld over de volgende afdelingen: harmonie, dweilband “de Herriemonie”, de Marchingband en de majorettes.
Veel plezier bij het bekijken van onze website en als u meer informatie wilt, kunt u een mail sturen naar crescendoalphen@gmail.com

 


Bij ons ben je altijd welkom en hebben we altijd plaats voor nieuwe leden, kom gerust eens vrijblijvend langs op een van de repetities! Wil je toch eerst meer info, stuur dan een mailtje naar crescendoalphen@gmail.com

Doe uw aankopen via Sponsorkliks! Op deze manier kunnen wij een klein bedrag van uw aankoop ontvangen voor onze vereniging terwijl het u niets extra’s kost!!
Voor meer info, klik op het kopje ‘Sponsorkliks’.

Sponsorkliks